Paardencoachreis Frankrijk

Paardencoaching

Coachreis Frankrijk

IK met PK in Frankrijk: meer Innerlijke Kracht met Paardenkracht!

In de week van 19 t/m 26 mei ga ik samen met een collega van het Centrum voor Paardencoaching naar Frankrijk om een paardencoachreis te begeleiden. We verblijven op de prachtige locatie Pradis in de Auvergne. In de ochtend worden de coachsessies gegeven, de middagen zijn vrij te besteden met bijvoorbeeld reflectie, ontspanning, een wandeling, of een paardrijrit in de prachtige omgeving.

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van stress? Kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken? Heb je (te) weinig energie? Sta je altijd voor anderen klaar, maar vergeet je jezelf?

Dat hoeft niet zo te zijn. Iedereen verdient het om het beste uit zichzelf te halen! In Frankrijk ontdek jij hoe je je innerlijke kracht kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen. Hierdoor krijg je veel meer rust, ruimte en ontspanning in je leven. Je ontdekt je verborgen kwaliteiten en hoe je deze in kunt zetten om beter in je vel te zitten. En dat niet alleen tijdens de reis, maar vooral ook daarna in het dagelijks leven. Zodat je niet alleen het beste uit jezelf kunt halen, maar ook uit het leven!

Als je meer wilt weten over de coachreis kan je terecht op de website van het Centrum voor Paardencoaching, of neem je contact op met mij via het contactformulier, hello@wonderwerk.nu, of op 0651186373.

Reageer