Fotoshoot voor nieuwe website

Wonderwerk

Op 8 november was het zover. Samen met fotograaf Maaike van Haaster gingen we de stad in en naar buiten om foto’s te maken voor mijn website. Spannend, want het was voor mij de eerste keer dat er op deze manier foto’s van mij werden gemaakt en dan ook nog in het openbaar… Door de fijne samenwerking viel het allemaal heel erg mee en was het een ontzettend leuke dag. Ik ben super blij met het resultaat; de foto’s zijn prachtig geworden. Een deel van deze foto’s zie je terug op mijn website. Hieronder nog een kijkje achter de schermen.

  1. Daisy Althuizen -

    Wauw Ingrid, wat een prachtige website met mooie foto’s en inspirerende woorden. Well done 🙂 Veel succes en geluk met deze stap! Liefs D.

  2. Melanie -

    Super onder de indruk lieve Ingrid. Blij dat ik samen met jou en de paarden mag werken. Het is mooi zoals we allemaal onze eigen kwaliteiten kunnen combineren met de spiegel van het paard en daarmee mensen dichter bij zichzelf kunnen brengen.

Reageer